Contract de leasing de operare

Definitie Contract de leasing de operare

Contract de leasing incheiat pe termen scurt. Locatarul poate sa decida momentul expirarii perioadei de inchiriere, printr-o simpla notificare catre proprietar (locator), care suporta riscul. El nu se asteapta sa recupereze pretul integral al activului plus profitul, ci ia in considerare valoarea ramasa de mana a doua (second-hand value) a activului la expirarea contractului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de leasing de operare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de leasing de operare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de leasing de operare. Definitiile termenilor despre Contract de leasing de operare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de leasing de operare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de leasing de operare.