Contract de leasing de tip levier

Definitie Contract de leasing de tip levier

Contract de leasing financiar in care locatorul se imprumuta cu o parte din banii necesari cumpararii activului sau cu toata suma, folosind contractul de leasing ca o garantie pentru imprumut.Se practica frecvent pentru contractele de valori mari.In acest contract exista trei parti contractante, iar in unele cazuri patru parti contractante:- locatorul- locatarul- finantatorul- brokerul de leasing (intermediarul).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de leasing de tip levier? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de leasing de tip levier.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de leasing de tip levier. Definitiile termenilor despre Contract de leasing de tip levier cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de leasing de tip levier, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de leasing de tip levier.