Contract de leasing direct

Definitie Contract de leasing direct

Contract de leasing corespunzator caruia, utilizatorul inchiriaza direct activul (echipament nou) de la producatorul original.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de leasing direct? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de leasing direct.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de leasing direct. Definitiile termenilor despre Contract de leasing direct cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de leasing direct, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de leasing direct.