Contract de leasing financiar

Definitie Contract de leasing financiar

Contract de leasing a carui durata acopera intreaga viata economica, estimata, a activului. Locatorul se asteapta sa primeasca in final pretul integral al echipamentului, plus un beneficiu la capitalul investit, prin plata chiriei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de leasing financiar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de leasing financiar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de leasing financiar. Definitiile termenilor despre Contract de leasing financiar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de leasing financiar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de leasing financiar.