Contract de leasing indirect

Definitie Contract de leasing indirect

Contract de leasing prin care utilizatorul alege un anumit echipament, indica locatorului sa-l cumpere de la producator si apoi intra in contractul de leasing cu locatorul.In acest fel, locatorul este cel care cumpara echipamentul de la producator in scopul de a-l inchiria.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de leasing indirect? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de leasing indirect.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de leasing indirect. Definitiile termenilor despre Contract de leasing indirect cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de leasing indirect, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de leasing indirect.