Contract de leasing net

Definitie Contract de leasing net

Contract de leasing prin care locatarul isi asuma obligatiile privind plata cheltuielilor de intretinere, plata asigurarii activului si plata oricarei taxe impusa de lege.Majoritatea contractelor de leasing sunt de acest tip.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de leasing net? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de leasing net.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de leasing net. Definitiile termenilor despre Contract de leasing net cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de leasing net, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de leasing net.