Contract de leasing time sharing

Definitie Contract de leasing time sharing

Contract de leasing prin care bunurile se inchiriaza simultan mai multor beneficiari pe perioade distincte in scopul folosirii integrale a capacitatii lor (calculatoare, mijloace de transport etc).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de leasing time sharing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de leasing time sharing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de leasing time sharing. Definitiile termenilor despre Contract de leasing time sharing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de leasing time sharing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de leasing time sharing.