Contract de licenta

Definitie Contract de licenta

Contractul incheiat intre doua parti, prin care una - titular - se angajeaza sa-i cedeze celeilalte - beneficiar - dreptul de a folosi brevete de inventie, procedee tehnice, documentatii tehnice, scheme operatorii de productie, metode de exploatare a masinilor, metode de tratare a produselor, marci de fabrica, marci comerciale, marci de servicii, contra unui pret, in conditii si pe perioade determinate.Licenta poate fi brevetata sau nebrevetata. Contractul de licenta propriu-zis se refera numai la licenta brevetata. Acesta este un contract prin care proprietarul unui brevet de inventie - licentiator - isi vinde dreptul de folosinta a inventiei unei persoane - licentiat - contra unui pret si in anumite conditii.In comertul mondial contractul de licenta are la baza reglementarile internationale referitoare la proprietatea intelectuala.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de licenta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de licenta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de licenta. Definitiile termenilor despre Contract de licenta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de licenta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de licenta.