Contract de locatiune

Definitie Contract de locatiune

Este un contract prin care o persoana - locator - se obliga sa asigure unei alte persoane - locatar (chirias), folosinta temporara, totala sau partiala, a unui bun, in schimbul unei sume de bani sau altei prestatii, numita chirie (art. 1411 Cod Civil). Ca varietate a contractului de locatiune, exista contractul de inchiriere a suprafetelor locative.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de locatiune? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de locatiune.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de locatiune. Definitiile termenilor despre Contract de locatiune cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de locatiune, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de locatiune.