Contract de navlosire charter-party

Definitie Contract de navlosire charter-party

Varietate a contractului de navlosire care, de regula, se utilizeaza in cazul transportului de marfuri de masa (minereuri, produse petrolifere, cherestea, carbune, cereale etc.) cu nave tramp.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de navlosire charter-party? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de navlosire charter-party.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de navlosire charter-party. Definitiile termenilor despre Contract de navlosire charter-party cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de navlosire charter-party, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de navlosire charter-party.