Contract de operare in pool

Definitie Contract de operare in pool

Operarea in pool inseamna operarea in comun, in cartel.Prin acest contract se stabilesc:- partajarea echitabila a traficului- un sistem unic de lucru, preturi sau reduceri de preturi- capacitatea navelor care urmeaza a fi folosite.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de operare in pool? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de operare in pool.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de operare in pool. Definitiile termenilor despre Contract de operare in pool cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de operare in pool, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de operare in pool.