Contract de optiuni

Definitie Contract de optiuni

Contract ale carui elemente esentiale sunt:a. pretul de exercitare al optiunii pretul optiunii (premium)b. bursa sau banca prin care se incheie tranzactiac. partile contractante - vanzatorul (option seller, writer, maker) si cumparatorul (option buyer, holder)d. natura optiunii - activul standardizat constituie natura optiunii, cu precizarea marimii lui (200 actiuni Microsoft, 1000 tone grau etc)e. durata optiunii - depinde de intelegerea partilor, dar cu respectarea termenului maximal prevazut de bursa sau de bancaf. data declararii optiunii - precizarea momentului la care sau pana la care poate fi exercitat dreptul de optiune.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de optiuni? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de optiuni.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de optiuni. Definitiile termenilor despre Contract de optiuni cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de optiuni, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de optiuni.