Contract de participatie

Definitie Contract de participatie

Contract de asociatie intre doua sau mai multe persoane care se inteleg sa puna in comun fie numai munca, fie munca si capital, fie numai capital intr-o anumita afacere si a carui data este in functie de durata obiectului participatiei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de participatie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de participatie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de participatie. Definitiile termenilor despre Contract de participatie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de participatie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de participatie.