Contract de renta viagera

Definitie Contract de renta viagera

Contract prin care o persoana (care devine debirentier) se obliga sa plateasca periodic o suma de bani (numita renta) unei alte persoane (care devine credirentier), pana la decesul acesteia. Este un contract cu titlu oneros, aleatoriu, consensual, bilateral, cu executare succesiva in timp. Atunci cand renta este constituita cu titlu oneros, contractul are un efect translativ de proprietate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de renta viagera? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de renta viagera.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de renta viagera. Definitiile termenilor despre Contract de renta viagera cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de renta viagera, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de renta viagera.