Contract de scurta durata

Definitie Contract de scurta durata

Contractele care se incheie pentru operatiuni ocazionale si care de regula se executa dintr-o data, ori a caror executare nu depaseste in timp durata unui an.Vezi si Contract de lunga durata, Contract de medie durata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de scurta durata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de scurta durata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de scurta durata. Definitiile termenilor despre Contract de scurta durata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de scurta durata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de scurta durata.