Contract de service

Definitie Contract de service

Contract intre un furnizor de masini si utilaje si un cumparator, prin care furnizorul se angajeaza sa-i asigure cumparatorului asistenta tehnica si piesele de schimb necesare bunei functionari a masinilor si utilajelor cumparate de la furnizor, contra unui pret.In contractul de service se vor mentiona depozitele de piese de schimb constituite in zonele de exploatare, si specialistii implicati in acordarea de asistenta tehnica.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de service? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de service.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de service. Definitiile termenilor despre Contract de service cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de service, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de service.