Contract de servicii gratuite

Definitie Contract de servicii gratuite

Sinonim - contract dezinteresatAcel contract prin care o parte se obliga sa faca un serviciu fara a se insaraci pe sine si nici in scopul imbogatirii celeilalte parti, cum ar fi comodatul, mandatul gratuit, depozitul gratuit, imprumutul gratuit.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de servicii gratuite? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de servicii gratuite.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de servicii gratuite. Definitiile termenilor despre Contract de servicii gratuite cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de servicii gratuite, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de servicii gratuite.