Contract de societate civila profesionala

Definitie Contract de societate civila profesionala

Varietate a contractului de societate civila, care se distinge prin aceea ca are ca parti doi sau mai multi avocati ce se asociaza in vederea desfasurarii de activitati specifice profesiei de avocat, si care participa la formarea capitalului social necesar desfasurarii unor astfel de activitati cu aporturi in natura si(sau in numerar.In cadrul societatii civile profesionale, pot activa si alti avocati care nu sunt asociati, in caliatte de colaboratori sau de avocati salarizati in interiorul profesiei.Contractele de asistenta juridica incheiate de avocati asociati, ca si cele convenite de avocati neasociati care activeaza in cadrul societatii civile profesionale genereaza raporturi juridice obligationale intre aceasta societate si clientii semnatari ai acelor contracte.Vezi Statutul profesiei de avocat.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de societate civila profesionala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de societate civila profesionala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de societate civila profesionala. Definitiile termenilor despre Contract de societate civila profesionala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de societate civila profesionala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de societate civila profesionala.