Contract de societate (civila)

Definitie Contract de societate (civila)

Este un contract prin care doua sau mai multe persoane (fizice sau juridice) se obliga, fiecare fata de celelalte, sa puna in comun aportul lor material si/sau de munca spre a constitui un fond si sa desfasoare impreuna o activitate in vederea atingerii unui scop patrimonial comun, folosele sau pierderile fiind impartite intre ele (art. 1491 comb. cu art. 1492 alin. 2 si art. 1513 Cod Civil). Este un contract sinalagmatic, oneros, comutativ, consensual, cu executare succesiva in timp (permanenta) si incheiat intuitu personae.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de societate (civila)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de societate (civila).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de societate (civila). Definitiile termenilor despre Contract de societate (civila) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de societate (civila), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de societate (civila).