Contract de subantrepriza

Definitie Contract de subantrepriza

Contract in temeiul caruia o persoana numita subantreprenor se obliga fata de o alta persoana (avand calitatea de antreprenor intr-un contract de antrepriza preexistent) numita antreprenor principal sau general, sa execute unele din lucrarile la care aceasta s-a angajat fata de clientul sau.Fiind propriu-zis un contract de antrepriza, este supus reglementarilor aplicabile acestuia.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de subantrepriza? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de subantrepriza.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de subantrepriza. Definitiile termenilor despre Contract de subantrepriza cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de subantrepriza, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de subantrepriza.