Contract de transport auto international de marfuri

Definitie Contract de transport auto international de marfuri

Contract comercial incheiat intre expeditor si caraus, prin care acesta din urma se obliga fata de cel dintai, in schimbul unei taxe de transport, sa transporte anumite marfuri la destinatia stabilita si sa le elibereze la acea destinatie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de transport auto international de marfuri? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de transport auto international de marfuri.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de transport auto international de marfuri. Definitiile termenilor despre Contract de transport auto international de marfuri cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de transport auto international de marfuri, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de transport auto international de marfuri.