Contract de transport de marfuri pe calea ferata

Definitie contract de transport de marfuri pe calea ferata

conventia incheiata intre un client si Asigurat pentru deplasarea in spatiu a marfurilor, contra unui pret, in conditiile Regulamentului de transport aplicabil.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de transport de marfuri pe calea ferata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul contract de transport de marfuri pe calea ferata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la contract de transport de marfuri pe calea ferata. Definitiile termenilor despre contract de transport de marfuri pe calea ferata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la contract de transport de marfuri pe calea ferata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la contract de transport de marfuri pe calea ferata.