Contract de transport feroviar international de marfuri

Definitie Contract de transport feroviar international de marfuri

Varietate a contractului comercial de transport avand ca obiect bunuri mobile a caror cantitate (greutate sau volum) depaseste limitele admise prin regulamente pentru bagaje sau mesagerii si presupunand utilizarea ca mijloace de transport a bunurilor respective, vagoanele de cale ferata. Contractul se incheie intre predatorul marfurilor si intreprinderea de cale ferata din statia de incarcare, care actioneaza atat in nume propriu cat si in numele cailor ferate ce concura la realizarea transportului international respectiv incheierea acestui contract se face sub forma unui document tipizat, numit scrisoare de trasura internationala.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de transport feroviar international de marfuri? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de transport feroviar international de marfuri.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de transport feroviar international de marfuri. Definitiile termenilor despre Contract de transport feroviar international de marfuri cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de transport feroviar international de marfuri, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de transport feroviar international de marfuri.