Contract de transport fluvial international de marfuri

Definitie Contract de transport fluvial international de marfuri

Specie a contractului de navlosire care se dinstinge prin aceea ca se incheie prin conosament (in optica Codului comercial roman polita de incarcare) si scrisoare de trasura fluviala, obiectul sau fiind transportul de marfuri pe fluviile internationale. De cele mai multe ori, cadrul juridic al efectuarii unui asemenea transport este configurat prin acorduri bilaterale de comert si navigatie, perfectate intre statele riverane, sau prin intelegeri bi- si multilaterale, intervenite intre armatorii din statele riverane.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de transport fluvial international de marfuri? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de transport fluvial international de marfuri.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de transport fluvial international de marfuri. Definitiile termenilor despre Contract de transport fluvial international de marfuri cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de transport fluvial international de marfuri, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de transport fluvial international de marfuri.