Contract de tranzactie

Definitie Contract de tranzactie

Tranzactia este un contract prin care partile termina un proces inceput sau preintampina un proces ce se poate naste (art. 1704 Cod Civil) prin concesii reciproce, constand in renuntari reciproce la pretentii sau in prestatii noi, savarsite ori promise de o parte in schimbul renuntarii de catre cealalta parte la dreptul care este litigios ori indoielnic. Este un contract sinalagmatic, cu titlu oneros si comutativ, consensual.Vezi si Contract declarativ.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de tranzactie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de tranzactie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de tranzactie. Definitiile termenilor despre Contract de tranzactie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de tranzactie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de tranzactie.