Contract futures pe rata dobanzii pe termen scurt

Definitie Contract futures pe rata dobanzii pe termen scurt

Contract futures pe rata dobanzii ce prezinta urmatoarele componente:a. valoarea nominala - este o valoare standard fixata de bursa, in fapt o unitate de tranzactie, de regula cuprinsa intre 100.000 si 1000.00b. livrarea - termenul final pana la care contractul trebuie executat, printr-o operatiune de sens opus sau prin predarea/prelucrarea fizica a titlului financiar care a stat la baza contractului lunile de livrare sunt stabilite de bursa pentru fiecare gen de contractc. pretul contractual - se determina ca diferenta intre valoarea paritara conventionala de 100 puncte (valoare egala cu indicele 100) si rata dobanzii, dupa formula: P = 100 - d (P = pretul, d = rata dobanzii)d. folosind practica americana de la CBOT, precizam:1 punct = 10.000$100 puncte ) valoarea nominala a activului financiar (unitatea de tranzactie = 100 puncte x 10.000 = 1.000.000 $variatia minima (tick) este de 0,01 din pret, adica 0,01% din valoarea nominala, respectiv de 1/10.000e. marja (garantia) - element tipic pentru contractele futures, al caror pret functioneaza pe baza de cont in marje, cu marcarea la piata (actualizarea zilnica a pretului, in cazul de fata cu actualizarea dobanzii).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract futures pe rata dobanzii pe termen scurt? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract futures pe rata dobanzii pe termen scurt.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract futures pe rata dobanzii pe termen scurt. Definitiile termenilor despre Contract futures pe rata dobanzii pe termen scurt cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract futures pe rata dobanzii pe termen scurt, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract futures pe rata dobanzii pe termen scurt.