Contract individual de munca

Definitie Contract individual de munca

Act care se incheie in nume propriu de catre persoana (angajat, salariat) care se angajeaza sa lucreze pentru o unitate economica, institutie sau organizatie non-guvernamentala, cu persoana care a constituit aceste unitati sau de persoana desemnata de catre unitate (angajator).In cadrul contractului individual de munca, intotdeauna una dintre partile contractante este persoana fizica, care se obliga sa depuna forta sa de munca in folosul angajatorului si sa respecte regulile impuse de acesta in acord cu legislatia in vigoare, iar acesta din urma, la randul sau, isi asuma obligatia de a crea conditii corespunzatoare pentru prestarea muncii si de a retribui.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract individual de munca? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract individual de munca.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract individual de munca. Definitiile termenilor despre Contract individual de munca cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract individual de munca, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract individual de munca.