Contract Interline

Definitie Contract Interline

Contract de cooperare prin care doi carausi aerieni convin sa-si recunoasca reciproc documentele de transport, in baza carora companiile pot imbarca la bordul navei pasageri, bagaje si marfuri.Este un document juridic elaborat de IATA, care constituie un ghid pentru acest gen de cooperare si cuprinde, in principal:- partenerii si angajamentele lor de a-si recunoaste reciproc documentele de transport- comisioanele pe care carausul le acorda companiei care realizeaza vanzarea prestatiilor de transport, emiterea biletelor de calatorie si scrisorile de transport aerian- termenele pentru inaintarea facturilor pentru transporturile efectuate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract Interline? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract Interline.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract Interline. Definitiile termenilor despre Contract Interline cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract Interline, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract Interline.