Contract negociat

Definitie Contract negociat

Acel contract in care toate conditiile si clauzele lor, natura, intinderea si calitatea prestatiilor la care se obliga partile contractante sunt rezultatul negocierilor libere. Acesta este tipul traditional de contract. Vezi si Contract de adeziune, si Contract fortat.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract negociat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract negociat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract negociat. Definitiile termenilor despre Contract negociat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract negociat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract negociat.