Contract nenumit

Definitie Contract nenumit

Sinonim - contract fara numeContractul nereglementat expres de lege si lipsit de o denumire legala. Existenta acestui tip de contract se explica prin principiul libertatii contractuale. Astfel, partile pot incheia orice fel de contracte cu respectarea conditiilor generale de validitate prevazute de Codul Civil. Spre exemplu:- contractul de intretinere, - contractul de asistenta juridica, - contractul de hotelarie, - contractele de prestari servicii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract nenumit? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract nenumit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract nenumit. Definitiile termenilor despre Contract nenumit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract nenumit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract nenumit.