Contract numit

Definitie Contract numit

Contract reglementat prin dispozitii exprese ale Codului Civil si ale altor legi civile si calificate prin denumiri speciale in acord cu operatiile juridice pe care le genereaza. Spre exemplu:- vanzarea-cumpararea, - locatiunea, - mandatul, - imprumutul, - depozitul etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract numit? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract numit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract numit. Definitiile termenilor despre Contract numit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract numit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract numit.