Contract real

Definitie Contract real

Acel contract pentru a carui formare, pe langa acordul de vointa al partilor, este necesara si remiterea materiala a lucrului care este obiectul prestatiei uneia din parti. Spre exemplu:- imprumutul de consumatie - mutuum, - imprumutul de folosinta - comodatul, - depozitul, - contractul de gaj, si - darul manual. Vezi si Contract real.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract real? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract real.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract real. Definitiile termenilor despre Contract real cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract real, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract real.