Contract simplu

Definitie Contract simplu

Contract ce vizeaza o singura operatie juridica si economica si a carui formare presupune ca suficient un singur acord de vointa.Spre exemplu:- vanzarea-cumpararea- comodatul- depozitul- mandatul etc.Vezi si Contract complex, Contract mixt.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract simplu? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract simplu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract simplu. Definitiile termenilor despre Contract simplu cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract simplu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract simplu.