Contract sinalagmatic imperfect

Definitie Contract sinalagmatic imperfect

Contract unilateral in care obligatiile partilor, desi reciproce, nu sunt interdependente. Aceasta categorie de contracte este controversata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract sinalagmatic imperfect? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract sinalagmatic imperfect.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract sinalagmatic imperfect. Definitiile termenilor despre Contract sinalagmatic imperfect cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract sinalagmatic imperfect, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract sinalagmatic imperfect.