Contract unitar

Definitie Contract unitar

Acele contracte care, potrivit naturii lor, comporta un singur acord de vointa intre parti. Din punct de vedere structural, aceste contracte pot avea o alcatuire monolitica, cum este bunaoara vanzarea comerciala internationala, mandatul comercial international, depozitul international etc. sau se pot infatisa sub forma unor constructii juridice de tip mixt, precum contractul de antrepriza prin care executantul isi asuma obligatia de a realiza lucrarea intrebuintand materiale procurate de el. Cele doua subgrupe de contracte unitare se diferentiaza intre ele sub aspectul puritatii lor. Vezi si Contract complex.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract unitar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract unitar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract unitar. Definitiile termenilor despre Contract unitar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract unitar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract unitar.