Contractual Vertical Marketing System

Definitie Contractual Vertical Marketing System

Forma de sistem vertical de marketing in care firmele independente, aflate la diferite niveluri de distributie, sunt legate printr-un contract cu scopul de a atinge scalele economice si pentru a avea in impact mai mare in vanzari. Vezi Administered Vertical Marketing System (sistem verical de marketing administrat) Corporate Vertical Marketing System (sistem vertical de marketing de corporatie) Vertical Marketing System (sistem vertical de marketing).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contractual Vertical Marketing System? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contractual Vertical Marketing System.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contractual Vertical Marketing System. Definitiile termenilor despre Contractual Vertical Marketing System cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contractual Vertical Marketing System, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contractual Vertical Marketing System.