Contractul colectiv de munca

Definitie contractul colectiv de munca

se incheie pe o perioada determinata care nu poate fi mai mica de 1 an sau pe perioada unei lucrari determinate. Conflictele ce apar ulterior sau, dupa caz, prin hotarari ale arbitrajului de stat potrivit Legii pentru solutionarea conflictelor de munca.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contractul colectiv de munca? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul contractul colectiv de munca.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la contractul colectiv de munca. Definitiile termenilor despre contractul colectiv de munca cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la contractul colectiv de munca, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la contractul colectiv de munca.