Contractul de calatorie (contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice)

Definitie contractul de calatorie (contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice)

acordul de vointa dintre asigurat si turist, care are ca obiect cumpararea unui pachet de servicii turistice de catre turist si eliberarea documentelor de plata si a documentelor de calatorie de catre asigurat.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contractul de calatorie (contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul contractul de calatorie (contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la contractul de calatorie (contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice). Definitiile termenilor despre contractul de calatorie (contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la contractul de calatorie (contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la contractul de calatorie (contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice).