Contractul de credit

Definitie Contractul de credit

contract incheiat intre o banca si un client al sau beneficiar al unui credit, prin care banca, in calitate de imprumutator, se obliga sa puna la dispozitia imprumutatului o anumita suma de bani, la termenul stabilit, contra unei dobanzi. Debitorul se obliga sa utilizeze creditul in scopul pentru care a fost contractat, sa ramburseze creditul conform unui grafic stabilit de comun acord si sa plateasca dobanda si eventualele penalitati in caz de nerespectare a uneia dintre clauzele convenite. In contractul de credit trebuie sa se regaseasca: drepturile si obligatiile partilor pe intreaga durata a derularii creditului garantii asiguratorii masuri ce se vor lua daca una dintre parti nu respecta clauzele contractului, si alte clauze.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contractul de credit? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contractul de credit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contractul de credit. Definitiile termenilor despre Contractul de credit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contractul de credit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contractul de credit.