Contraexpertiza

Definitie Contraexpertiza

Mijloc de proba concretizat intr-o noua expertiza ceruta de partea din proces nemultumita de felul cum a fost efectuata expertiza admisa si ordonata de instanta la cererea celeilalte parti.Contraexpertiza poate fi efectuata de un singur expert, altul decat cel care a facut prima expertiza sau de catre o comisie de experti.Din componenta comisiei de experti poate face parte si expertul a carui expertiza este contestata.Ca forta probanta contraexpertiza nu se deosebeste de prima expertiza, sau de orice alta expertiza. Revine instantei rolul de a aprecia si de a lua in considerare prioritar, una sau alta dintre cele doua probe egale ca valoare, expertiza si contraexpertiza.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contraexpertiza? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contraexpertiza.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contraexpertiza. Definitiile termenilor despre Contraexpertiza cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contraexpertiza, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contraexpertiza.