Contrafacerea obiectului unei inventii

Definitie Contrafacerea obiectului unei inventii

Conform art. 299 Cod Penal, contrafacerea sau folosirea, fara drept, a obiectului unei inventii se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contrafacerea obiectului unei inventii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contrafacerea obiectului unei inventii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contrafacerea obiectului unei inventii. Definitiile termenilor despre Contrafacerea obiectului unei inventii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contrafacerea obiectului unei inventii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contrafacerea obiectului unei inventii.