Contrainscris

Definitie Contrainscris

Denumire data inscrisului constatator al actului secret intocmit de parti in caz de simulatie.Este intotdeauna un inscris sub semnatura privata despre a carui existenta au cunostinta numai partile semnatare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contrainscris? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contrainscris.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contrainscris. Definitiile termenilor despre Contrainscris cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contrainscris, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contrainscris.