Contraoferta

Definitie Contraoferta

Manifestare unilaterala de vointa prin care destinatarul unei oferte propune ofertantului propriile sale conditii de incheiere a contractului, diferite de cele continute in oferta ce i-a fost adresata.Contraoferta nu valoreaza acceptare a ofertei initiale, deoarece ea nu conduce la formarea acordului de vointa contractual. Inrealitate, contraoferta este o noua oferta care necesita a fi acceptata de catre ofertantul initial spre a se incheia contractul.Daca ofertantul initial o accepta pur si simplu, acordul de vointa se formeaza de indata. In caz contrar formarea contractului necesita negocieri pentru realizarea consensului intre parti.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contraoferta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contraoferta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contraoferta. Definitiile termenilor despre Contraoferta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contraoferta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contraoferta.