Contrastalii

Definitie Contrastalii

Crestere a navlului, a pretului ce se plateste armatorului, pentru nerespectarea termenului stabilit pentru incarcarea sau descarcarea vasului, a numarului de zile fixat. Problema contrastaliilor trebuie sa fie permanent in atentia navlositorilor, pentru ca orice intarziere sau depasire a staliilor, poate atrage plati importante. De aceea este recomandabil ca inainte de stabilirea conditiilor, si implicit a staliilor cu armatorul, sa se faca o analiza reationala, realista, asupra posibilitatilor concrete de incarcare sau descarcare. Vezi si Supercontrastalii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contrastalii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contrastalii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contrastalii. Definitiile termenilor despre Contrastalii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contrastalii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contrastalii.