Control conjugat

Definitie Control conjugat

In cadrul grupurilor de societati, consta in impartirea puterii de decizie la o societate exploatata in comun, in virtutea unui acord intre asociati sau actionari.El se exercita atunci cand sunt indeplinite, in mod cumulat, urmatoarele conditii:- detinerea directa sau indirecta a unei parti semnificative din drepturile de vot- o activitate economica realizata in comun- o impartire a controlului intre un numar limitat de actionari sau asociati, persoane juridice.Vezi si Grup de societati.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Control conjugat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Control conjugat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Control conjugat. Definitiile termenilor despre Control conjugat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Control conjugat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Control conjugat.