Control exclusiv

Definitie Control exclusiv

In cadrul grupului de societati, controlul exclusiv este dat de capacitatea societatii consolidante de a conduce, direct sau indirect, societatea consolidata.Controlul exclusiv se exercita sub urmatoarele forme:a) prin detinerea majoritatii drepturilor de vot in adunarea generala a asociatilor sau a actionarilorb) prin capacitatea de a desemna, de drept sau in fapt, majoritatea organelor de administratie, precum si/sau de conducerec) prin exercitarea unei influente dominante in virtutea unui contract sau a unor clauze statutare.Vezi si Grup de societati.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Control exclusiv? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Control exclusiv.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Control exclusiv. Definitiile termenilor despre Control exclusiv cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Control exclusiv, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Control exclusiv.