Poze Control parental

 • Funcţiile parentale

  Poza: Funcţiile parentale

 • CURS DE CONTROL PARENTAL PENTRU CALCULATOR (ADRESAT PARINTILOR), IASI, APRILIE 2013

  Poza: CURS DE CONTROL PARENTAL PENTRU CALCULATOR (ADRESAT PARINTILOR), IASI, APRILIE 2013

 • Educatia parentala

  Poza: UNICEF si Holt Romania organizeaza o noua serie de cursuri de educatie parentala!

 • Girls Names, in concert la Control Club

  Poza: Girls Names, in concert la Control Club

 • Saroos, in concert la Control Club

  Poza: Saroos, in concert la Control Club

 • Servicii de consultanta, instruire si asistenta privind implementarea sistemului de control intern managerial OMFP 946/2005

  Poza: omfp 945 - sistemul de control intern managerial

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul control parental.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la control parental. Pozele pe tema control parental cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul control parental, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la control parental, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la control parental.