Controlled Circulation

Definitie Controlled Circulation

Distributia masurata a unei publicatii oferita gratuit cititorilor si care se subscrie anumitor criterii(de obicei business-to-business/presa profesionala). Ar putea viza membrii unei asociatii, dar de cele mai multe ori se adreseaza oamenilor care au un anumt nivel de influenta asupra achizitiilor business prin functia lor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Controlled Circulation? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Controlled Circulation.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Controlled Circulation. Definitiile termenilor despre Controlled Circulation cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Controlled Circulation, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Controlled Circulation.