Contumacie

Definitie Contumacie

Termen ce provine din latinescul contumasacis - nesupunere, si este folosit pentru a desemna lipsa de la judecata. Lipsa se datoreste neprezentarii inculpatului, desi a fost legal citat sau acesta se sustrage judecatii. Neprezentarea partilor legal citate nu impiedica judecarea procesului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contumacie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contumacie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contumacie. Definitiile termenilor despre Contumacie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contumacie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contumacie.