Conturi la banci

Definitie Conturi la banci

Conturile la banci cuprind: valorile de incasat, cum sunt:- cecurile si efectele comerciale depuse la banci,- disponibilitatile in lei si valuta, - cecurile unitatii, - creditele bancare pe termen scurt, - dobanzile aferente disponibilitatilor si creditelor acordate de banci in conturile curente.Vezi Ordinul ministrului finantelor nr. 306 din 26 februarie 2002 pentru aprobarea Reglementarilor contabile simplificate, armonizate cu directivele europene, publicat in Monitorul Oficial nr. 279 bis din 25 aprilie 2002.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Conturi la banci? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Conturi la banci.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Conturi la banci. Definitiile termenilor despre Conturi la banci cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Conturi la banci, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Conturi la banci.